PEMBIAYAAN PERIBADI AGROCASH-i 2018

PEMBIAYAAN PERIBADI AGROCASH-i 2018

👉👉👉 Konsep Tawarruq | Melibatkan dua kontrak jual beli
👉👉👉 Pembiayaan Agrocash-i dikhaskan untuk kakitangan kerajaan
👉👉👉 Pemotongan Biro Angkasa
👉👉👉 Maksimum Pembiayaan RM200,000
👉👉👉 Tempoh Pembiayaan 10 tahun
👉👉👉 Pinjaman baru atau overlapSEMAK KELAYAKAN ANDA


KLIK DI BAWAH INI SEGERA

2018. Pakej pembiayaan terbaru Agrocash-i (Agrobank) khas untuk penjawat awam di semua kawasan Malaysia. Kadar tetap serendah 3.34%. Max tempoh adalah 10 tahun. Max pinjaman adalah RM200,000. Pakej loan baru atau overlap pinjaman sedia ada dalam potongan slip gaji adalah disyorkan. Pembayaran semula adalah melalui potongan Biro Angkasa. Pembiayaan peribadi Agrocash-i ini tidak memerlukan jaminan atau penjamin.

Jika anda mempunyai masalah ,gagal memohon di mana-mana bank disebabkan skor kredit seperti komitment sedia ada yang tinggi, tunggakan pembayaran tidak melebihi 3 bulan, kos sara hidup, tunggakan ctos atas terma dan syarat dan lain-lain. Pakej pembiayaan peribadi Agrocash-i adalak alternatif yang terbaik untuk anda.

Jika nisbah potongan dalam slip gaji mencecah atau menghampiri 60%, sila hubungi saya untuk pakej pembiayaan yang sedia ada. Kelulusan tertakluk kepada Terma & Syarat Kelulusan Bank.

Pembayaran bersih atau payout adalah 95% daripada jumlah pembiayaan. Contoh pembiayaan RM100,000,  bersih di tangan adalah RM95,000-96,000. Pembiayaan ini adalah berkonsepkan Syariah dengan perlindungan Takaful. Proses kelulusan mengambil masa 7 hari waktu bekerja.

No comments:

Total Pageviews