/OVERLAP TAWARAN SAYA!!!

OVERLAP TAWARAN SAYA!!!Semua orang tahu, BNM telah mula mengejutkan kalangan peminjam terutamanya penjawat awam daripada “tidur” bahawa apa yang kalangan peminjam miliki selama ini sudah berakhir. Dalam erti kata lain, permohonan pembiayaany peribadi tidak semudah dahulu. Dengan adanya syarat kelayakan baru untuk permohonan pembiayaan peribadi yang diperkenalkan sejak akhir tahun 2013, secara tidak langsung mendidik pengguna menjadi lebih bijak didalam membuat pilihan.

Apa yang BNM cuba lakukan sekarang ini bertujuan untuk mengawal peningkatan hutang isi rumah dengan cara mengetatkan setiap permohonan pembiayaan. Buatlah pilihan yang terbaik dan positif. Pastikan keputusan yang dipilih benar-benar mampu untuk membantu menyelesaikan masalah anda serta memberikan keselesaan untuk membanyar serta tidak terlalu membebankan.

📌PROMOSI SEHINGGA BULAN OGOS 2016

🔹 Kadar Serendah 3.27%

🔹 Khas untuk kakitangan kerajaan & Syarikat GLC terpilih sahaja

🔹 Bayaran balik melalui Biro Angkasa

🔹 Max RM 400,000

🔹 Tempoh Max 10 tahun sahaja

🔹 Kadar tetap

“Produk pembiayaan Peribadi Agrocash-i ini sangat menjimatkan serta membolehkan anda perolehi peratusan pembiayaan yang lebih tinggi dan bayaran bulanan yang lebih rendah dari biasa. ‘SIAPA RASA PERLU!’ sila email atau hantarkan penyata gaji anda segera!!!Nota: Permohonan tertakluk kepada terma dan syarat AGRO BANK.

X--> Ccriss & Ctos & Askar tidak layak memohon

CIK ANUM
MOBILE +019-496 6021
WHATSAPP +019-496 6021

No comments:

Total Pageviews